rastagatka
Member
- Paź 6, 2009
- 363
- 0
- 0
Doris71 świetnie Ci wyszedł ten torcik
Kazeno myślę, że spokojnie możesz zrobić tort tym sposobem, bo przecież dużo takich tortów jest w necie, np. różne torebki więc myślę, ze będzie dobrze.
Iza _gr CYTATrastagatko Twoja Zebrunia spędza mi sen z powiek, no normalnie nie umiem jej zrobić, a bardzo chcę... Wklej jakiś mały, maluteńki instruktarz albo choćby opis cvety.gif

Kazeno myślę, że spokojnie możesz zrobić tort tym sposobem, bo przecież dużo takich tortów jest w necie, np. różne torebki więc myślę, ze będzie dobrze.
Iza _gr CYTATrastagatko Twoja Zebrunia spędza mi sen z powiek, no normalnie nie umiem jej zrobić, a bardzo chcę... Wklej jakiś mały, maluteńki instruktarz albo choćby opis cvety.gif
Iza_gr niestety nie mam żadnego instruktażu do tej zebry, mogę jedynie pokazać ją z bliska, proszę:
![]()
Eklerku mnie też się wydaje, ze powinnaś pod masę cukrową zrobić masę maślaną, ale w kwestii mas gotowych nie podpowiem, bo nigdy nie używałam. Mogę powiedzieć tylko, że z masy robionej w domu wychodzi nie tylko mi, więc możesz spróbować.