Alll @ 14 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1037097To ja jeszcze raz się pochwalę, z dzisiejszej produkcji.
Fajnie się je robiło
Alll kobieto, chwal się częściej, bo masz czym. Te motyle to istne arcydzieło, nowe lilie także. Za każdym razem jak patrzę na nie jestem, zauroczona![]()
![]()
karotka80 @ 15 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1037175Ja miałam wyjść za krzaczorów więc jestem ale chwilowo brak czasu bo remont w domku ale codziennie zaglądam i podziwiam. W między czasie zrobiłam mężowi torcik na urodziny do pracy i scoobiego na szybko dla mojej małej fanki. Rzadna rewelacja ale mam nadzieję, że kiedyś będzie lepiej.Karotko świetny początek, tak trzymaj![]()
Jo_anno masa cukrowa wychodzi ci równie pięknie jak pozostałe twoje torty, jestem pod wrażeniem![]()
A ja wczoraj zrobiłam konsolę do gier dla zapalonego gracza, wszystko na szybko, bo po całym tygodniu nocnych zmian, niewyspana, zmęczona, dlatego jest jedna pomyłka (gracz od razu zobaczy), ale mam nadzieję, że nie rzuca się bardzo w oczy.
Pokazuję z przodu, z boku i z tyłu
![]()
![]()
![]()
rastagatka @ 17 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1037848A ja wczoraj zrobiłam konsolę do gier dla zapalonego gracza, wszystko na szybko, bo po całym tygodniu nocnych zmian, niewyspana, zmęczona, dlatego jest jedna pomyłka (gracz od razu zobaczy), ale mam nadzieję, że nie rzuca się bardzo w oczy.A ja wiem co jest nie tak.....dzwięku w nim brak![]()
Super, zegarmistrzowska robota- rzekłby mój tato.
Dzięki za miłe słowa. Odważyłam się i może uda mi się przekonać do stylu angielskiego moich znajomych.![]()
Karotko, przyznam H-elen rację, w to co się robi trzeba wkładać serce, trzeba to kochać i nie bać się wcielać w życie swoje pomysły a reszta sama przyjdzie.
Jo_anna1 @ 17 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1037958A ja wiem co jest nie tak.....dzwięku w nim brak![]()
Super, zegarmistrzowska robota- rzekłby mój tato.Padłam ze śmiechu jak przeczytałam o dźwięku. A tak naprawdę to błąd tkwi w tym, że w tej pozycji jakiej jest tort, to szare boki powinny być ułożone odwrotnie, ten ze zgrubieniem powinien być po lewej stronie a jest po prawej. Więc gdyby tort postawić tak jak stoi konsola to byłby do góry nogami. Ale naprawdę byłam zmęczona i nie zwróciłam na to uwagi![]()
![]()
sabinal @ 17 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1037965Rastagatko, mistrzostwo świata w precyzji. Nie zazdroszczę wykańczania. Masz anielską cierpliwość i bardzo pewne paluszki. Cudo.Sabinal, dziękuję, faktycznie moja cierpliwość do tortów jest większa niż do wszystkiego innego, bo gdyby było inaczej to masa fruwałaby po kuchni i nic dobrego by z tego nie byłoNawet domownicy jak robię coś bardzo małego to tracą cierpliwość przez samo patrzenie![]()
![]()
A ja nie umiem robić czegoś nie dając z siebie wszystkiego, i to jest moje przekleństwo, bo przez to czasem robię coś dwa razy. Teraz też tak było z padem do konsoli, ten który leży na torcie jest drugi, bo pierwszy wylądował w koszu![]()
iza-gr @ 18 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1038405rastagatko moze połaczycie siły z chachu i otworzycie coś ..choćby warsztaty dla cinek...Iza-gr uwierz, że chciałabym choć raz móc się spotkać z Chachu i zrobić coś razem, to byłaby dla mnie niezwykła lekcja i myślę, że zabawa.
Ale z moją nieumiejętnością tłumaczenia i nauczania, to warsztaty byłyby dosyć lipne![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.