terjon @ 18 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1038268A możesz zdradzić z czego jest ekran i jak postawiłaś go do pionu?Ekran jest zrobiony z masy cukrowej (grubo rozwałkowanej i porządnie wysuszonej) do której przyczepiłam wydruk jadalny na opłatku. Monitor był przyczepiony do reszty wykałaczkami. Trzymało się to bardzo dobrze i było bardzo stabilne, wszystko zakończyłoby się happy endem gdyby nie te dziurawe drogi![]()
Podczas długiej jazdy monitor się delikatnie kołysał i masa pękła powyżej linii wykałaczek. Ale na szczęście wszyscy zdążyli się na niego napatrzeć![]()
![]()
![]()
sabinal @ 18 Oct 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=1038499Rastagatko jak tylko zorganizujecie takie warsztaty to my zjedziemy z całej Polski w wyznaczone miejsce. Poprowadzisz milcząc zajęcia a my w ciszy i z pełnym nabożeństwem ( podtrzymując szczęki)będziemy podglądać i obserwować. A może się okaże,że chachu pozwoli zadawać pytania. Po części oficjalnej część ccwb.gif i wtedy nagadamy się do woli.Sabinal to ja poproszę najpierw część nieoficjalną, żeby mi się łapki nie trzęsły![]()
![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.