sabinal
Member
- Lip 6, 2007
- 730
- 0
- 0
Tylko na kilka godzin poszłam do pracy a Wy w tym czasie jak w akordzie naprodukowałyście same arcydzieła. Jest ich tyle,że trudno Was po kolei chwalić dlatego ogólnie
Czy Wy nie pracujecie, nie śpicie, nie jadacie?
Megi ja ciepam biszkoptem po upieczeniu bo ubita piana jest delikatna i przy gwałtownych ruchach może opaść. Białka ubija się długo żeby ciasto napowietrzyć a ciepnięcie biszkoptem przed pieczeniem może popsuć pęcherzyki powietrza i spowodować upieczenie gniota. Ale wiesz ile kobitek tyle przepisów.


Czy Wy nie pracujecie, nie śpicie, nie jadacie?
Megi ja ciepam biszkoptem po upieczeniu bo ubita piana jest delikatna i przy gwałtownych ruchach może opaść. Białka ubija się długo żeby ciasto napowietrzyć a ciepnięcie biszkoptem przed pieczeniem może popsuć pęcherzyki powietrza i spowodować upieczenie gniota. Ale wiesz ile kobitek tyle przepisów.
