niunia007 @ 3 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=927398Witam, prawie godzine czasu zajelo mi przesledzenie tego forum i byla to bardzo pouczajaca godzinka10 stycznia moja coreczka ma roczek i planujemy z mezem zrobic jej torcik, ale az sie za glowe z zachwytu lapalam jakie Wy tu cuda tworzycie!!! Totalna rewelacja!kazdy jeden!!! Na pewno skorzystam z przepisu i Waszych rad!!! no i po zakonczonej pracy pochwale sie co nam wyjdzie
trzymajcie kciuki bo to bedzie moj dziewiczy tort hehe
Pozdrawiam!![]()
Tylko godzinkę- to dopiero początek- uwaga cin totalnie uzależnia! Ja tu już po prostu wsiąkłam. O tak skarbnica przepisów i pomysłów niezastąpiona. A towarzystwo elitarne![]()
![]()
![]()
trzymam kciuki.![]()
ZielonaTruskawka @ 7 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=929262Dziewczyny piękne te Wasze. Ja też cały czas próbuje, testuje, ulepszam i wymyślam. Oto moje kolejne dzieła:
Kusi mnie jeszcze tylko aby wypróbować "szpryc-glazurę", aby szło ładnie wykańczać te torty. Mam na jutro do zrobienia dwa torty, wiec może się wezmę w sobie i spróbuje
Jaka smukła talia![]()
rastagatka @ 10 Jan 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=930388O kurczę nie wkleiłam, już się poprawiam
cudenko, jubilat na pewno byl bardzo zadowolony![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.