Sierotka3m
Member
- Mar 23, 2010
- 598
- 0
- 0
h-elen @ 30 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=983270Dobrze, że wróciłam przed komputer
H-elen! Nie chcę Cię martwić, ale to brzmi jak uzależnienie![]()
h-elen @ 30 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=983270Dobrze, że wróciłam przed komputer
H-elen! Nie chcę Cię martwić, ale to brzmi jak uzależnienie![]()
ZielonaTruskawka @ 13 May 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=976129na 200g cukru pudru daje 1 łyżeczkę żelatyny, 17,5 ml wody, 25g glukozy i 3/4 łyżeczki PlantyJa robię teraz tylko z tego i masa wychodzi naprawdę super! Polecam
A tutaj znajdziecie porady Zielonej Truskawki, ja się do nich stosuję i już z masą nie mam problemów. Jeszcze raz dziękuję, Truskawko i mam nadzieję, że się nie gniewasz, że Cię podcytowuję![]()
rastagatka @ 1 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=984021Sierotka3m dzięki za wklejenie tej ślicznej piłki i udzielenie do jej przygotowania instruktażu, może się przydać![]()
Gabka22 dino genialny, najchętniej urwałabym mu ogon i cały natychmiast pochłonęła![]()
Co do metody patchworkowej to ja ostatnio też się na nią skusiłam (z braku czasu na lepienie całej figurki) i muszę przyznać, że to świetna zabawa. Zresztą zawsze lubiłam układać puzzleMój syn był zachwycony (całe szczęście dla mnie). A oto co uczyniłam:
Rastagatko, mnie składanie puzzli zajęłoby duuuużo czasu. Wycięcie wymaga nie lada precyzji. Jak zwykle, jestem zachwycona całokształtem![]()
Gabka22 - świetna próba, bardzo ładny i radosny![]()
Doruśka, tak to dziwna (bezbarwna) margaryna...
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.