sabciaaa:) @ 16 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=988832Czesc. Juz kiedys sie tu udzieliłam . Jetem pod wrazeniem tortów które robicie ja sie moge ze sowimi schowac :/ mam pytanie bo nie moge doczytac gdzie na wiele stron wczesniej ktos pisał o dodaniu planty do masy wtedy jest plastyczniejsza . jak to zrobnic tzn kiedy i jak dodac ta plante i ile ?? bardzo prosze o odpowiedz bo czesto mam problemy z masa bo jkest mało plastyczna :/Odpowiedź jest tutaj od góry trzeci post ZielonejTruskawki klik
sabciaaa:) @ 16 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=988832Czesc. Juz kiedys sie tu udzieliłam . Jetem pod wrazeniem tortów które robicie ja sie moge ze sowimi schowac :/ mam pytanie bo nie moge doczytac gdzie na wiele stron wczesniej ktos pisał o dodaniu planty do masy wtedy jest plastyczniejsza . jak to zrobnic tzn kiedy i jak dodac ta plante i ile ?? bardzo prosze o odpowiedz bo czesto mam problemy z masa bo jkest mało plastyczna :/
akkinom @ 18 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=989452piękny torcik,chętnie bym skosztowała
czy ta biała masa to ubita śmietana?Tak smietana, wedle życzenia koleżanki
Sierotka3m @ 15 May 2010 napisał:
Sierotka3m @ 19 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=989593O! Mexikana, a ja o tej Twojej bombie ciągle myślałamSuper
W sam raz na przyjęcie piratów!
nie tak do konca super (krzywa nam wyszla) i nie ta do konca na przyjecie piratow (to byly urodziny detektywow) ale mexyk i spolka i tak byli zadowoleni![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.