h-elen @ 26 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=992887Dzięki![]()
Rzeczywiście srodki u Jo_anny jak malowane![]()
Ja nie mam ustrojstwa na środki ale mam patent... robię kuleczkę, która następnie lekko przyciskam do metalowego sitka i wychodzi ładna krateczka na spłaszczonej powierzczhni
O to to- doobry pomysł,![]()
sabinal @ 26 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=992782Kładłaś coś między tortami, czy leży jeden na drugim?
Kładłam bezposrednio jeden na drugim,zrównując do jednej strony oba piętra, Taką miałam wizję na ten tort
oba pietra maja po dwa blaty biszkoptowe.![]()
h-elen @ 26 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=992873Jo_anno1, śliczne rumianki. Teraz pewnie jesteś zadowolona, że zakupiłaś wykrawaczki
Helen jaki dystyngowany wyrób. Śliczny. Nie będę się oblizywać bo nie wypada.
Wykrawaczka super. Szkoda że tylko jedną zakupiłam
chachu @ 26 Jun 2010 napisał:index.php?act=findpost&pid=992880Jo_anno wybaczmyślałam że rumianki kupione, o ja głupia!! Jak mi wybaczysz to napisz czy do środków też kupiłaś foremke czy jakiś patencik masz??
Wszystkie ozdoby robię sama, chyba były ładne skoro pomyślałaś że kupioneAch, przepraszam rurki zakupuję do obłożenia brzegów.![]()
Do formowania rumianka wykorzystuję plastikową foremkę po czekoladkachA płatki wywijam naprzemiennie jeden do góry, jeden do dołu i układam w foremce. Jako środek spłaszczam kulkę i dźgam ją wykałaczką, a masz, a masz paskudo![]()
![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.