Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Jo_anna1" data-source="post: 1032363" data-attributes="member: 16552"><p>Olo często kładę ozdoby z masy( przede wszystkim kwiatki) na bita śmietanę. Wytrzymają napewno. Na drugi dzień tylko końcówki ozdób wbite w śmietane robią się miększe. Któregoś razu dla eksperymentu przykryłam bitą śmietanę masą cukrową i na następny dzień lekko &quot;płakała&quot;, zrobiła się taka wilgotniejsza ale nie było tragedii.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Jo_anna1, post: 1032363, member: 16552"] Olo często kładę ozdoby z masy( przede wszystkim kwiatki) na bita śmietanę. Wytrzymają napewno. Na drugi dzień tylko końcówki ozdób wbite w śmietane robią się miększe. Któregoś razu dla eksperymentu przykryłam bitą śmietanę masą cukrową i na następny dzień lekko "płakała", zrobiła się taka wilgotniejsza ale nie było tragedii. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
Top
Bottom