Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="devillwoman" data-source="post: 1077848" data-attributes="member: 24336"><p>Kurcze troche mnie to dziwi, robilam ją wiele razy i nigdy nie mialam problemu, ale czasem drobny szczegól moze wiele zmienic. Masa na Twoim zdjęciu wygląda na zważona co moze sie zdarzyc jesli maslo ma zbyt niska temperature. Mąke musisz wrzucic na wrzątek i szybko energicznie wymieszac. Kulka powinna sie zrobić w kilka sekund potem tylko ją mieszasz i lekko prażysz . Kolor jest zawsze taki jak na Twoim zdjęciu dlatego nie uzyskasz z niej masy białej, ale wszystkie inne kolory są idealne. Uwielbiam ta mase bo szybko sie ja robi a zagniatac i koloryzowac mozesz jeszcze cieplą.</p><p>To moja &quot; żabka&quot; wlasnie z tej masy</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="devillwoman, post: 1077848, member: 24336"] Kurcze troche mnie to dziwi, robilam ją wiele razy i nigdy nie mialam problemu, ale czasem drobny szczegól moze wiele zmienic. Masa na Twoim zdjęciu wygląda na zważona co moze sie zdarzyc jesli maslo ma zbyt niska temperature. Mąke musisz wrzucic na wrzątek i szybko energicznie wymieszac. Kulka powinna sie zrobić w kilka sekund potem tylko ją mieszasz i lekko prażysz . Kolor jest zawsze taki jak na Twoim zdjęciu dlatego nie uzyskasz z niej masy białej, ale wszystkie inne kolory są idealne. Uwielbiam ta mase bo szybko sie ja robi a zagniatac i koloryzowac mozesz jeszcze cieplą. To moja " żabka" wlasnie z tej masy [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
Top
Bottom