Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="devillwoman" data-source="post: 1099097" data-attributes="member: 24336"><p>Hmm.. masa albo była zbyt rzadka albo zbyt cienka, choc ja robiłam juz bardzo cienka i nie było problemu. Szkoda że nie wstawiłaś zdjęć bo może róże były duże wtedy trzeba by było je troche &quot;podstawić&quot; czymś zeby zaschły na jakieś 30 min chociaż. Co do rzadkości masy ja zawsze daje troche więcej cukru niż w przepisie, pokazywałam już te torty ale wstawiam jeszcze raz, porównaj może wielkość róż, może to coś da</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="devillwoman, post: 1099097, member: 24336"] Hmm.. masa albo była zbyt rzadka albo zbyt cienka, choc ja robiłam juz bardzo cienka i nie było problemu. Szkoda że nie wstawiłaś zdjęć bo może róże były duże wtedy trzeba by było je troche "podstawić" czymś zeby zaschły na jakieś 30 min chociaż. Co do rzadkości masy ja zawsze daje troche więcej cukru niż w przepisie, pokazywałam już te torty ale wstawiam jeszcze raz, porównaj może wielkość róż, może to coś da [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
Top
Bottom