Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="angel2411" data-source="post: 1193133" data-attributes="member: 34651"><p>Dziewczyny co zrobilam zle;(</p><p></p><p>Robie mase cukrową z tego przepisu:</p><p>300g c.pudru</p><p>50g glukozy</p><p>2łyzeczki żelatyny</p><p>50ml wody</p><p></p><p>zelatyna po wymieszaniu z glukoza stala sie syropem -super wyszlo ale teraz przesialam pomalu cukier puder(w kilku partiach) i zrobila mi sie bryla ale taka &quot;galaretowata&quot; obtoczona tym cukrem nie da sie nic ulepic a jak odrywam na mniejsze kawalki to taka jakas ciagnaca i lepiaca co mam zrobic?? </p><p>a jutro robie tort dla syna i miala byc figurka ;(</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="angel2411, post: 1193133, member: 34651"] Dziewczyny co zrobilam zle;( Robie mase cukrową z tego przepisu: 300g c.pudru 50g glukozy 2łyzeczki żelatyny 50ml wody zelatyna po wymieszaniu z glukoza stala sie syropem -super wyszlo ale teraz przesialam pomalu cukier puder(w kilku partiach) i zrobila mi sie bryla ale taka "galaretowata" obtoczona tym cukrem nie da sie nic ulepic a jak odrywam na mniejsze kawalki to taka jakas ciagnaca i lepiaca co mam zrobic?? a jutro robie tort dla syna i miala byc figurka ;( [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
Top
Bottom