Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Cinka" data-source="post: 1204253" data-attributes="member: 1716"><p>Ja uważam że nie rozpuści. Ta masa to nie to samo co masa cukrowa - ona się w dużej części składa z zparzonego ciasta z mąki a tego byle wilgoć ze śmietany nie ruszy. Chyba że śmietana płynna... to nie wiem. </p><p>Dużo też zależy od tego ile tort ma stać i czy masa zostanie położona na dobrze schłodzony tort - jesli tak to nie powinno się z nią stać nic niepoządanego.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Cinka, post: 1204253, member: 1716"] Ja uważam że nie rozpuści. Ta masa to nie to samo co masa cukrowa - ona się w dużej części składa z zparzonego ciasta z mąki a tego byle wilgoć ze śmietany nie ruszy. Chyba że śmietana płynna... to nie wiem. Dużo też zależy od tego ile tort ma stać i czy masa zostanie położona na dobrze schłodzony tort - jesli tak to nie powinno się z nią stać nic niepoządanego. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
Top
Bottom