Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="milka2407" data-source="post: 1256117" data-attributes="member: 23816"><p>Pomocy! co było nie tak?</p><p></p><p>Potrzebuję pomocy,żeby następnym razem nie popełnić takiego błędu. Otóż upiekłam tort na urodziny córki. Ciasto jak ciasto. Zwykły biszkopt, z tym, że jeden z dodatkiem kakao, a drugi z makiem. Przełożyłam masami. Do jednej dodałam wiśnie, do drugiej mielone orzechy. Nasączyłam wodą z cukrem, cytryną i alkoholem. Ugotowałam masę karpatkową, wysmarowałam porządnie cały tort. To wszystko obłożyłam gotowym Regal ice zakupionym w tortowni. Rano wszystka masa cukrowa spłynęła. W lodówce pełno stopionego lukru. Pytanie więc: gdzie był błąd? co zrobiłam nie tak? Czekam na uwagi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="milka2407, post: 1256117, member: 23816"] Pomocy! co było nie tak? Potrzebuję pomocy,żeby następnym razem nie popełnić takiego błędu. Otóż upiekłam tort na urodziny córki. Ciasto jak ciasto. Zwykły biszkopt, z tym, że jeden z dodatkiem kakao, a drugi z makiem. Przełożyłam masami. Do jednej dodałam wiśnie, do drugiej mielone orzechy. Nasączyłam wodą z cukrem, cytryną i alkoholem. Ugotowałam masę karpatkową, wysmarowałam porządnie cały tort. To wszystko obłożyłam gotowym Regal ice zakupionym w tortowni. Rano wszystka masa cukrowa spłynęła. W lodówce pełno stopionego lukru. Pytanie więc: gdzie był błąd? co zrobiłam nie tak? Czekam na uwagi [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
Top
Bottom