Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mylka" data-source="post: 1513169" data-attributes="member: 40937"><p>Nie mam porównania z masą z żelatyną bo dopiero przymierzam się do jej zrobienia, ale jak mi się masa &quot;zaparzana&quot; nie chciała dobrze lepić i kruszyła się to w moim przypadku była to zbyt duża ilość cukru pudru. Teraz wolę dosypać niż przesadzić.</p><p>Jak dla mnie ta masa to rewelacja, jak na moje amatorskie umiejętności i brak talentu plastycznego to cuda mi z niej wychodzą. Oto moje ostanie torty.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mylka, post: 1513169, member: 40937"] Nie mam porównania z masą z żelatyną bo dopiero przymierzam się do jej zrobienia, ale jak mi się masa "zaparzana" nie chciała dobrze lepić i kruszyła się to w moim przypadku była to zbyt duża ilość cukru pudru. Teraz wolę dosypać niż przesadzić. Jak dla mnie ta masa to rewelacja, jak na moje amatorskie umiejętności i brak talentu plastycznego to cuda mi z niej wychodzą. Oto moje ostanie torty. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
Top
Bottom