Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mylka" data-source="post: 1544877" data-attributes="member: 40937"><p>Witam,</p><p>mam pytanie do bardziej doświadczonych- czy można pod tę masę tort posmarować np. dżemem zamiast masą maślaną???</p><p>Widziałam gdzieś tak zrobione ale nie wiem jaki rodzaj masy cukrowej to był i trochę się obawiam.</p><p>Chciałabym do tortu córci dać owoce a wierzch i boki przed obłożeniem posmarować dżemem nawiązującym do owoców. Co myślicie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mylka, post: 1544877, member: 40937"] Witam, mam pytanie do bardziej doświadczonych- czy można pod tę masę tort posmarować np. dżemem zamiast masą maślaną??? Widziałam gdzieś tak zrobione ale nie wiem jaki rodzaj masy cukrowej to był i trochę się obawiam. Chciałabym do tortu córci dać owoce a wierzch i boki przed obłożeniem posmarować dżemem nawiązującym do owoców. Co myślicie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa do robienia ozdób na ciasta i torty
Top
Bottom