Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa zabaglione (szampańska)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="e_iskierka" data-source="post: 1306388" data-attributes="member: 11062"><p>Monsai zrobiłam tort z tą masą i z masą truskawkową tak jak radziłaś w pierwszym poście. Tort był na urodziny dla teściów, wszyscy goście byli zachwyceni. dodam jeszcze że tort był transportowany 200 km w upale i nic mu się nie stało , masa jest na tyle sztywna że bez problemów zniosła podróż. Bardzo dziękuję.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="e_iskierka, post: 1306388, member: 11062"] Monsai zrobiłam tort z tą masą i z masą truskawkową tak jak radziłaś w pierwszym poście. Tort był na urodziny dla teściów, wszyscy goście byli zachwyceni. dodam jeszcze że tort był transportowany 200 km w upale i nic mu się nie stało , masa jest na tyle sztywna że bez problemów zniosła podróż. Bardzo dziękuję. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa zabaglione (szampańska)
Top
Bottom