Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa zabaglione (szampańska)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="asikozk" data-source="post: 1460727" data-attributes="member: 42826"><p>Dziewczyny, poradźcie, pliz</p><p></p><p>Mam teraz zrobić torcik z dwoma przełożeniami. Jedno z nich będzie moim ulubionym - ubita śmietana kremówka + serek (mascarpone albo ricotta przy czym ten drugi o niebo lepszy!) + pokruszone Oreo - niebo w gębie! </p><p></p><p>Jako drugie przełożenie chciałabym wypróbować to zabaglione. I stąd moje pytanie - myślicie, że te dwie masy pasowałyby do siebie? Jeśli nie, to co pasuje do zabaglione? Maliny w śmietanie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="asikozk, post: 1460727, member: 42826"] Dziewczyny, poradźcie, pliz Mam teraz zrobić torcik z dwoma przełożeniami. Jedno z nich będzie moim ulubionym - ubita śmietana kremówka + serek (mascarpone albo ricotta przy czym ten drugi o niebo lepszy!) + pokruszone Oreo - niebo w gębie! Jako drugie przełożenie chciałabym wypróbować to zabaglione. I stąd moje pytanie - myślicie, że te dwie masy pasowałyby do siebie? Jeśli nie, to co pasuje do zabaglione? Maliny w śmietanie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Masy i kremy, nie tylko do tortów
Masa zabaglione (szampańska)
Top
Bottom