Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Maslany chleb tostowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziad" data-source="post: 73119" data-attributes="member: 15"><p><u><strong>Maslany chleb tostowy</strong></u></p><p></p><p>Proporcje dla automatu na 1000-1300g</p><p></p><p>250ml mleka</p><p>75g miekkiego masla</p><p>1 jajko</p><p>1 plaska lyzeczka soli morskiej</p><p>1 lyzeczka plynnego miodu</p><p>250g maki pszennej typ 405</p><p>250g maki pszennej typ 550</p><p>1 opakowanie suchych drozdzy</p><p>1 plaska lyzeczka cukru</p><p></p><p>Wlozyc do maszyny produkty wg odp. kolejnosci. Jesli najpierw plyny to:</p><p>Mleko, maslo, miod, jajko i sol, nastepnie make, drozdze i cukier.</p><p></p><p>Dr. Oetker: Brot backen</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziad, post: 73119, member: 15"] [U][B]Maslany chleb tostowy[/B][/U] Proporcje dla automatu na 1000-1300g 250ml mleka 75g miekkiego masla 1 jajko 1 plaska lyzeczka soli morskiej 1 lyzeczka plynnego miodu 250g maki pszennej typ 405 250g maki pszennej typ 550 1 opakowanie suchych drozdzy 1 plaska lyzeczka cukru Wlozyc do maszyny produkty wg odp. kolejnosci. Jesli najpierw plyny to: Mleko, maslo, miod, jajko i sol, nastepnie make, drozdze i cukier. Dr. Oetker: Brot backen [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo drożdżowe
Maslany chleb tostowy
Top
Bottom