Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek kajmakowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1122417" data-attributes="member: 592"><p>Joasiu ,a jakie dałaś mleko?bo to skondensowane to godzina i daje radę , to zwykłe pewnie dłużej trzeba </p><p>ale takie mięknie pewnie też będzie pyszne </p><p>Ja za to wczoraj miałam kłopot z takim co znalazłam z mleka w proszku , białej czekolady ,masła i wody , zważył mi się , ogrzewałam , odważył się ,ale ma grudki , jeden polałam białą drugi mleczną czekolada i mam nadzieje ,ze da się zjeść ,a spód maznęłam tartymi różami z cukrem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1122417, member: 592"] Joasiu ,a jakie dałaś mleko?bo to skondensowane to godzina i daje radę , to zwykłe pewnie dłużej trzeba ale takie mięknie pewnie też będzie pyszne Ja za to wczoraj miałam kłopot z takim co znalazłam z mleka w proszku , białej czekolady ,masła i wody , zważył mi się , ogrzewałam , odważył się ,ale ma grudki , jeden polałam białą drugi mleczną czekolada i mam nadzieje ,ze da się zjeść ,a spód maznęłam tartymi różami z cukrem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek kajmakowy
Top
Bottom