Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek kajmakowy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 961008" data-attributes="member: 592"><p>słodki jest to fakt , ale jak ulepek Ta masa jest mniej słodka z tego co pamiętam niż ta z puszki gotowanego słodzonego mleka( ja gotuje ją i tak pół dnia to jest bardzo ciemna i jednak mniej słodka niż gotowana2-3 godziny)</p><p>Mleko w oryginale jest zwykle nie skondensowane ,ale z tym skondensowanym niesłodkim szybciej się robi </p><p>U mnie zamówili już ten mazurek </p><p>Tej masy jest na całą porcję ciasta , ja robiłam z 1/2</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 961008, member: 592"] słodki jest to fakt , ale jak ulepek Ta masa jest mniej słodka z tego co pamiętam niż ta z puszki gotowanego słodzonego mleka( ja gotuje ją i tak pół dnia to jest bardzo ciemna i jednak mniej słodka niż gotowana2-3 godziny) Mleko w oryginale jest zwykle nie skondensowane ,ale z tym skondensowanym niesłodkim szybciej się robi U mnie zamówili już ten mazurek Tej masy jest na całą porcję ciasta , ja robiłam z 1/2 [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mazurek kajmakowy
Top
Bottom