Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Millionaire's Shortbread
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Katee" data-source="post: 668921" data-attributes="member: 3091"><p>Robiłam , polecam... Ciasto milionera jest świetne... moja uwaga, polewę zrobić w 50% z gorzkiej czekolady, równoważy slodkie nadzienie kajmaku.</p><p>Spód robiłam wg :</p><p>* 175 g mąki pszennej</p><p>* 125 g pokrojonego w kostkę masła</p><p>* 50 g pokruszonego brązowego cukru (można użyć cukru pudru)</p><p>Smakował jak wykwintny tortowy orzechowy spód.</p><p>Polecam tez trzymanie ciasta w lodówce przed podaniem w lodowce, nawet kilka godzin.</p><p></p><p>Sinistra, fajnie,ze zamieściłas ten przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Katee, post: 668921, member: 3091"] Robiłam , polecam... Ciasto milionera jest świetne... moja uwaga, polewę zrobić w 50% z gorzkiej czekolady, równoważy slodkie nadzienie kajmaku. Spód robiłam wg : * 175 g mąki pszennej * 125 g pokrojonego w kostkę masła * 50 g pokruszonego brązowego cukru (można użyć cukru pudru) Smakował jak wykwintny tortowy orzechowy spód. Polecam tez trzymanie ciasta w lodówce przed podaniem w lodowce, nawet kilka godzin. Sinistra, fajnie,ze zamieściłas ten przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Millionaire's Shortbread
Top
Bottom