- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Małe foremki wyłożyć ciastem francuskim
Podziobać J
Posmarować musztardą gruboziarnistą
Wymieszać :
100 g startego sera gruyere
60 ml śmietany
3 całe jajka
wkruszyć trochę sera pleśniowego
doprawić pieprzem i gałką
Masę wylać na ciasto
Piec około 20 min w 220 stopniach
Wyjąc , ułożyć plasterek szynki parmeńskiej i wstawić pod gril na kilka minut
Podziobać J
Posmarować musztardą gruboziarnistą
Wymieszać :
100 g startego sera gruyere
60 ml śmietany
3 całe jajka
wkruszyć trochę sera pleśniowego
doprawić pieprzem i gałką
Masę wylać na ciasto
Piec około 20 min w 220 stopniach
Wyjąc , ułożyć plasterek szynki parmeńskiej i wstawić pod gril na kilka minut
