- Wrz 25, 2004
- 20,571
- 3
- 0
jedną miarkę płatków zalałam na noc jedną miarką wody,
rano zmiksowałam w blenderze z łyżką miodu (można zastąpić łyżką cukru waniliowego)
wlałam 4-5 miarek wody i zmiksowałam,
przecedziłam, przelałam do słojów i do lodówki poszło.
Płyn się rozwarstwia, przed użyciem wskazane mieszanie. Na dnie jest sporo gęstego.
dobre do kawy i na gardełko.
rano zmiksowałam w blenderze z łyżką miodu (można zastąpić łyżką cukru waniliowego)
wlałam 4-5 miarek wody i zmiksowałam,
przecedziłam, przelałam do słojów i do lodówki poszło.
Płyn się rozwarstwia, przed użyciem wskazane mieszanie. Na dnie jest sporo gęstego.
dobre do kawy i na gardełko.