Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mój makowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="marek1401" data-source="post: 682299" data-attributes="member: 8452"><p>Moja mama zawsze makowce piekła na święta. Teraz piekę ja. Na początku z kilograma mąki i kilograma maku dwa strucle duże jak bochenki chleba. Teraz jednak ciasto dzielę na cztery części. Wychodzą mniejsze. Nigdy nie smarowałem ciasta białkiem przed położeniem masy a tu na forum dowiaduję się że jest to bardzo ważne. Zastosuję tę metodę w następnych moich wypiekach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marek1401, post: 682299, member: 8452"] Moja mama zawsze makowce piekła na święta. Teraz piekę ja. Na początku z kilograma mąki i kilograma maku dwa strucle duże jak bochenki chleba. Teraz jednak ciasto dzielę na cztery części. Wychodzą mniejsze. Nigdy nie smarowałem ciasta białkiem przed położeniem masy a tu na forum dowiaduję się że jest to bardzo ważne. Zastosuję tę metodę w następnych moich wypiekach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mój makowiec
Top
Bottom