Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mój makowiec
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hazo" data-source="post: 795212" data-attributes="member: 956"><p>Jaco, ja zwijałam chyba dość luźno. No, leżał cienki placek na nim mak, zawinęłam brzeg najbliższy mnie i zwinęłam do końca. Chodzi mi o to, że ani nie zaciskałam ani nie luzowałam. Tak, jak sam się zwinął tak poszedł na papier i ten starałam się zawinąć luźniej. Nasierowskiej chyba mi pękły, bo były za mocno zawinięte. No i nakłułam na dole patyczkiem do szaszłyków.</p><p>I ja nie wkładałam zo zimnego piekarnika, tylko zostawiłam na pół godziny do podrośnięcia i potem do pieca nagrzanego do 175 (potem zwiększyłam do 180) stopni.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hazo, post: 795212, member: 956"] Jaco, ja zwijałam chyba dość luźno. No, leżał cienki placek na nim mak, zawinęłam brzeg najbliższy mnie i zwinęłam do końca. Chodzi mi o to, że ani nie zaciskałam ani nie luzowałam. Tak, jak sam się zwinął tak poszedł na papier i ten starałam się zawinąć luźniej. Nasierowskiej chyba mi pękły, bo były za mocno zawinięte. No i nakłułam na dole patyczkiem do szaszłyków. I ja nie wkładałam zo zimnego piekarnika, tylko zostawiłam na pół godziny do podrośnięcia i potem do pieca nagrzanego do 175 (potem zwiększyłam do 180) stopni. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Mój makowiec
Top
Bottom