- Sty 28, 2006
 
- 6,069
 
- 9
 
- 38
 
Składniki
około 80dkg karkówki (schab jest za suchy)
0,5 litra śmietany 30 %(koniecznie 30)
2 zupy w proszku cebulowe knorra
1 zupa krem z borowików knorra
Mięso kroimy na plastry i oprószamy solą i piprzem z obu stron
Plastry układamy w naczyniu zaroodpornym.
W miseczce rózgą zupy mieszamy ze śmietaną.
Masą zalewamy mięso i pieczemy około 50minut lub dłużej `w piekarniku
	
		
			
		
		
	
			
			około 80dkg karkówki (schab jest za suchy)
0,5 litra śmietany 30 %(koniecznie 30)
2 zupy w proszku cebulowe knorra
1 zupa krem z borowików knorra
Mięso kroimy na plastry i oprószamy solą i piprzem z obu stron
Plastry układamy w naczyniu zaroodpornym.
W miseczce rózgą zupy mieszamy ze śmietaną.
Masą zalewamy mięso i pieczemy około 50minut lub dłużej `w piekarniku