Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Moje a'la hot-dogi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Aseret" data-source="post: 852850" data-attributes="member: 15338"><p>Danie super kaloryczne, ale raz na pół roku sobie pozwolić na taką bombę kaloryczną.</p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">bułki typu paluszek, paluch,</li> <li data-xf-list-type="ul">parówki drobiowe tyle szt ile jest bułek,</li> <li data-xf-list-type="ul">masło,</li> <li data-xf-list-type="ul">ogórki korniszony lub kwaszone,</li> <li data-xf-list-type="ul">papryka czerwona,</li> <li data-xf-list-type="ul">majonez,</li> <li data-xf-list-type="ul">ketchup,</li> <li data-xf-list-type="ul">musztarda,</li> <li data-xf-list-type="ul">ser żółty,</li> <li data-xf-list-type="ul">kapusta pekińska</li> </ul><p>Piekarnik nastawiamy na 170 stopni C.</p><p> Parówki pozbawiamy osłonek, wstawiamy do piekarnika by się zagrzały.</p><p> </p><p> Bułki przekrawamy wzdłuż, tak, aby jedna ze stron była nieprzecięta.</p><p> Środek bułek smarujemy masłem, dodajemy majonez, plastry ogórka i sera.</p><p> </p><p> Wkładamy po jednej parówce, dodajemy musztardę, majonez, paprykę ser żółty, drobno posiekaną kapustę pekińską.</p><p> </p><p> Na wierzch dajemy jeszcze po łyżeczce majonezu i trochę ketchupu.</p><p> Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy około 20 minut, aż rozpuści się ser, a bułeczki będą rumiane, z chrupiącą skórką.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH=full]41382[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]41383[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aseret, post: 852850, member: 15338"] Danie super kaloryczne, ale raz na pół roku sobie pozwolić na taką bombę kaloryczną. [LIST][*]bułki typu paluszek, paluch, [*]parówki drobiowe tyle szt ile jest bułek, [*]masło, [*]ogórki korniszony lub kwaszone, [*]papryka czerwona, [*]majonez, [*]ketchup, [*]musztarda, [*]ser żółty, [*]kapusta pekińska [/LIST] Piekarnik nastawiamy na 170 stopni C. Parówki pozbawiamy osłonek, wstawiamy do piekarnika by się zagrzały. Bułki przekrawamy wzdłuż, tak, aby jedna ze stron była nieprzecięta. Środek bułek smarujemy masłem, dodajemy majonez, plastry ogórka i sera. Wkładamy po jednej parówce, dodajemy musztardę, majonez, paprykę ser żółty, drobno posiekaną kapustę pekińską. Na wierzch dajemy jeszcze po łyżeczce majonezu i trochę ketchupu. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy około 20 minut, aż rozpuści się ser, a bułeczki będą rumiane, z chrupiącą skórką. [ATTACH=full]41382[/ATTACH] [ATTACH=full]41383[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Zapiekanki
Moje a'la hot-dogi
Top
Bottom