Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Monastyrska izba
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="alice" data-source="post: 955309" data-attributes="member: 17"><p>Jakis czas temu skusiłam sie na zrobienie tego ciasta, aczkolwiek jakoś nie zebrałam do wpisania opinii. <strong>Polecam zrobić max. ilośc rurek. Wg mnie nie moga być za grube.</strong> <strong>Najlepsze są cienkie warstwy ciasta.</strong> Wisnie - ja użyłam mrożonych, bo nigdzie nie mogłam kupić w syropie. To niezbyt dobry pomysł. Powinny być słodkie. Dobrze dodać suszone. Wzbogaci to smak nadzienia. Śmietany uzyłam połowę w stosunku do podanej w przepisie. Wystarczyło. Ciasto warte zrobienia, oryginalne, ale jednak bardzo pracochłonne.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alice, post: 955309, member: 17"] Jakis czas temu skusiłam sie na zrobienie tego ciasta, aczkolwiek jakoś nie zebrałam do wpisania opinii. [B]Polecam zrobić max. ilośc rurek. Wg mnie nie moga być za grube.[/B] [B]Najlepsze są cienkie warstwy ciasta.[/B] Wisnie - ja użyłam mrożonych, bo nigdzie nie mogłam kupić w syropie. To niezbyt dobry pomysł. Powinny być słodkie. Dobrze dodać suszone. Wzbogaci to smak nadzienia. Śmietany uzyłam połowę w stosunku do podanej w przepisie. Wystarczyło. Ciasto warte zrobienia, oryginalne, ale jednak bardzo pracochłonne. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Monastyrska izba
Top
Bottom