- Lip 18, 2007
- 419
- 0
- 0
szklanka wody
200g pokrojonych daktyli
100ml oleju
100g brązowego cukru
0,25 szklanki suszonej żurawiny
podgrzewać na ogniu aż do rozpuszczenia cukru, wystudzić.
2 szklanki mąki
2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
0,25 szklanki wiórków kokosowych
wymieszać razem.
połączyć obie masy + 2 ubite jajka. piec 20 min w 210 stopniach. wreszcie zdobyłam formę i pierwszy raz robiłam muffiny, przepis improwizowany, ale są pyszne, wilgotne, polecam
.
200g pokrojonych daktyli
100ml oleju
100g brązowego cukru
0,25 szklanki suszonej żurawiny
podgrzewać na ogniu aż do rozpuszczenia cukru, wystudzić.
2 szklanki mąki
2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia
0,25 szklanki wiórków kokosowych
wymieszać razem.
połączyć obie masy + 2 ubite jajka. piec 20 min w 210 stopniach. wreszcie zdobyłam formę i pierwszy raz robiłam muffiny, przepis improwizowany, ale są pyszne, wilgotne, polecam
