Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Muffinki
Muffinki karmelowe z orzechami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 36849" data-attributes="member: 90"><p>Upiekłam dziś i jak dla mnie są znakomite. Może ja się nie znam na muffinkach i nie wiem jakie powinny być prawdziwe muffinki, ale te smakują mi ( i Joance) najbardziej z dotychczas przeze mnie zrobionych. No jeszcze Ruzi z jabłkami też mi bardzo smakowały ( Joance mniej) Na pewno jest przy nich więcej roboty, bo trzeba ten karmel zrobić. Trochę miałam z nim problemów, bo chyba za chłodne mleko wlałam i mi się zbryliło trochę, ale opanowałam sytuację. Dodałam też kawałeczki białej czekolady do środka. Nic mi się nie przypalało w trakcie pieczenia, pięknie wyrosły, powstała na nich chrupiąca skórka. W środku są puszyste. Chyba Silver na mniamie powiedziała, że to raczej babeczki niż muffinki. Jeśli tak, to ja wolę babeczki. I na pewno będę powtarzać ten przepis.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 36849, member: 90"] Upiekłam dziś i jak dla mnie są znakomite. Może ja się nie znam na muffinkach i nie wiem jakie powinny być prawdziwe muffinki, ale te smakują mi ( i Joance) najbardziej z dotychczas przeze mnie zrobionych. No jeszcze Ruzi z jabłkami też mi bardzo smakowały ( Joance mniej) Na pewno jest przy nich więcej roboty, bo trzeba ten karmel zrobić. Trochę miałam z nim problemów, bo chyba za chłodne mleko wlałam i mi się zbryliło trochę, ale opanowałam sytuację. Dodałam też kawałeczki białej czekolady do środka. Nic mi się nie przypalało w trakcie pieczenia, pięknie wyrosły, powstała na nich chrupiąca skórka. W środku są puszyste. Chyba Silver na mniamie powiedziała, że to raczej babeczki niż muffinki. Jeśli tak, to ja wolę babeczki. I na pewno będę powtarzać ten przepis. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Muffinki
Muffinki karmelowe z orzechami
Top
Bottom