Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Muffinki kurczęce*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ajaj" data-source="post: 1242910" data-attributes="member: 10861"><p>I ja je wczoraj popelnilam. Byly bardzo dobre. Taka lajtowa wersja kotletow nadziewanych pieczarkami. Oczywiscie bez paniery nasiaknietej tluszczem. A wiec o wiele zdrowsze i lzejsze. Pieczarki dobrze odparowalam mimo to troche wytworzylo mi sie plynow. Ale po wyciagnieciu ich z formy caly plyn zostal w blaszce wiec bylo ok. Na pewno bede je robic czesciej chocby z tego powodu, ze nie trzeba ich smazyc na tluszczu (jak panierowane kotlety) bo tego ostatnio unikam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ajaj, post: 1242910, member: 10861"] I ja je wczoraj popelnilam. Byly bardzo dobre. Taka lajtowa wersja kotletow nadziewanych pieczarkami. Oczywiscie bez paniery nasiaknietej tluszczem. A wiec o wiele zdrowsze i lzejsze. Pieczarki dobrze odparowalam mimo to troche wytworzylo mi sie plynow. Ale po wyciagnieciu ich z formy caly plyn zostal w blaszce wiec bylo ok. Na pewno bede je robic czesciej chocby z tego powodu, ze nie trzeba ich smazyc na tluszczu (jak panierowane kotlety) bo tego ostatnio unikam [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Muffinki kurczęce*
Top
Bottom