Multigrain Sour wg Ayn

Margot

Well-known member
Cze 24, 2005
16,728
603
113
Maraa
icon_mrgreen.gif

Hazo ,zmieniłam
 

hazo

Well-known member
Lis 13, 2005
9,189
2,743
113
Rósł przy odchylonym oknie i na moje szczęście zajęło mu to mniej niż 10 godzin, żeby podwoić objętość. Właśnie wyjęłam z pieca.
DSC02923.JPG

Z krojeniem poczekam jednak do rana.
 

Załączniki

  • DSC02923.JPG
    DSC02923.JPG
    72.8 KB · Wyświetleń: 0

Gucio

Well-known member
Kwi 2, 2007
2,234
2,237
113
Multigrain_Sour_wg_Ayn1.jpg

Multigrain_Sour_wg_Ayn.jpg

Świeżo wyjęty z piekarnika - pieczony na kamieniu, wcześniej nocował w lodówce, pieczony bez glutenu, z mąki manitoba pół na pół z pszenną 650.
icon_razz.gif

Chlebek pięknie wygląda, zapach nieziemski, chrupiąca i przepyszna skórka
mniam.gif
lecker.gif
Warto poświęcić czas na zrobienie i upieczenie tego chleba
icon_razz.gif


Dziękujemy za kojejny , wspaniały przepis!
cvety.gif
anbetung.gif
 

Załączniki

  • Multigrain_Sour_wg_Ayn.jpg
    Multigrain_Sour_wg_Ayn.jpg
    109.4 KB · Wyświetleń: 0
  • Multigrain_Sour_wg_Ayn1.jpg
    Multigrain_Sour_wg_Ayn1.jpg
    123.6 KB · Wyświetleń: 0
Ostatnią edycję dokonał moderator:
 

Automat do kawy

Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.

W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.

:coffee:

Do ekspresu do kawy