- Lis 1, 2004
- 29,231
- 2
- 0
przepis mojej kolezanki Ewy - testowany z powodzeniem
4 jajka, szklanka mąki, szklanka cukru, opakowanie cukru waniliowego i jakieś owoce np.jabłka. Najpierw ubić jajka później dodać cukier waniliowy i cukier, wymieszać i dodac mąkę. Jabłka pokroić w kostkę lub plasterki i wsypać na ciasto, które jest już w brytfannie. Piec w temp. 200-180 stopni 45-50 min
4 jajka, szklanka mąki, szklanka cukru, opakowanie cukru waniliowego i jakieś owoce np.jabłka. Najpierw ubić jajka później dodać cukier waniliowy i cukier, wymieszać i dodac mąkę. Jabłka pokroić w kostkę lub plasterki i wsypać na ciasto, które jest już w brytfannie. Piec w temp. 200-180 stopni 45-50 min