- Mar 3, 2010
- 625
- 0
- 0
Składniki na 2 osoby:
duży jogurt naturalny (może być grecki, bałkański lub inny, w zależności czy lubimy gęściejszy czy nie)
pól litra soku buraczano-jabłkowego Hortexu
2 jajka na twardo
duży ogórek
koperek
Jajka i ogórka obrać i pokroić w kostkę, rozłożyć na talerze.
Jogurt dokładnie wymieszać z sokiem, wlać do talerzy, posypać koperkiem.
Prosto i pysznie!
duży jogurt naturalny (może być grecki, bałkański lub inny, w zależności czy lubimy gęściejszy czy nie)
pól litra soku buraczano-jabłkowego Hortexu
2 jajka na twardo
duży ogórek
koperek
Jajka i ogórka obrać i pokroić w kostkę, rozłożyć na talerze.
Jogurt dokładnie wymieszać z sokiem, wlać do talerzy, posypać koperkiem.
Prosto i pysznie!
