- Lis 1, 2004
- 29,231
- 2
- 0
w garnku rozgrzac niedużą ilość smietany kremówki
150 g białęj czekolady połamać
zalać gorącą smietaną, dokładnie wymieszac. Czekoalda ma sie rozpuscić w całosci
Resztę smietany ubić (BEZ CUKRU)
Smietanę i ostudzoną czekoladę połaczyć
Odrobinę żelatyny rozrobic z wrzatkiem, ostudzić
wlac do masy
Musem zalac np mandarynki
schłodzić . jesc
150 g białęj czekolady połamać
zalać gorącą smietaną, dokładnie wymieszac. Czekoalda ma sie rozpuscić w całosci
Resztę smietany ubić (BEZ CUKRU)
Smietanę i ostudzoną czekoladę połaczyć
Odrobinę żelatyny rozrobic z wrzatkiem, ostudzić
wlac do masy
Musem zalac np mandarynki
schłodzić . jesc