Lud_
Member
- Maj 19, 2008
- 1,369
- 0
- 0
olcieek @ 10 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=726521a dajesz tłuszcz do ciasta ?
pytam bo się waham czy zrobić z przyjaciółką naleśniki czy gofry
Raczej tak... ale nie zawsze, i wtedy też wychodzą![]()
olcieek @ 10 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=726521a dajesz tłuszcz do ciasta ?
pytam bo się waham czy zrobić z przyjaciółką naleśniki czy gofry
Raczej tak... ale nie zawsze, i wtedy też wychodzą![]()
Krystyna9 @ 24 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=731101A ze serem też mogą byc? Nie za bardzo kocham budyń.IMO - czemu nieAle daj proszek budyniowy do ciasta.![]()
![]()
Maria z Łeby @ 28 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=732352to muszę jutro poszukać, może w mojej dziurze znajdę.
Ja też daleko od metropolii, ale z mąką kukurydzianą nie miałam problemu. Powodzenia
Maria z Łeby @ 27 Jul 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=732020Tak sobie czytam i podjęłam decyzję - muszę je zrobić, nie mam cienia wątpliwości, że pyszne. Powiedzcie, czy ta mąka kukurydziana jest niezbędna?Mario - ja daję mimo wszystko, dlatego, że wtedy mi wychodzi lepsze ciasto, bardziej żółte i "trzymające się".
Dlatego te naleśniki można nadziewać owocami które puszczają sok, bo przez naleśnika i tak nie przejdzie.
Budyń+ mąka kukurydziana świetnie wiążą się i nie powodują pęknięć![]()
Ela83 @ 1 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733732te sprobuje a co![]()
tylko make kukurydziana upoluje gdzies, a jak do tej pory w zadnym markecie w W-wie nie widzialam, moze ktos pomoze???masz w okolicy Bomi albo Piotra i Pawła? Tam napewno jest
adrijah @ 1 Aug 2008 napisał:index.php?act=findpost&pid=733766masz w okolicy Bomi albo Piotra i Pawła? Tam napewno jesta mam -zajrze - dzieki za inf![]()
Jeśli podoba Ci się forum i chciałbyś nas wesprzeć, po prostu kup nam kawę.
W ramach podziękowania zmienimy Twoje konto na wolne od reklam.