- Lis 1, 2004
- 29,231
- 2
- 0
Usmażyć naleśniki wg ulubionego przepisu
U nas były z mąki pszennej i skrobi kukurydzianej
Zmiksować:
Jakieś 150 g sera pleśniowego, niecałe opakowanie ricotty (wagi nie pomnę) , 1
mozzarellę
Doprawić pieprzem
Ostrożnie z solą
Naleśniki smarować masą serową
Przykryć plastrami szynki suszonej
Zawinąć
U nas były z mąki pszennej i skrobi kukurydzianej
Zmiksować:
Jakieś 150 g sera pleśniowego, niecałe opakowanie ricotty (wagi nie pomnę) , 1
mozzarellę
Doprawić pieprzem
Ostrożnie z solą
Naleśniki smarować masą serową
Przykryć plastrami szynki suszonej
Zawinąć
Ostatnią edycję dokonał moderator: