Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Naleśniki
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Alka" data-source="post: 33711" data-attributes="member: 50"><p>Naleśniki </p><p>30 ml mąki ryżowej ( 2 płaskie łyżki)</p><p>25 ml Nestlé Sinlac (5 płaskich łyżeczek)</p><p>5 ml oleju</p><p>60 ml wody</p><p>szczypta soli </p><p>Do naczynia wlej wodę, dodaj Nestlé Sinlac i wymieszaj. Dolej olej, dodaj mąkę ryżową, sól i dokładnie wymieszaj. Olej do smażenia dodaje się tylko do pierwszego naleśnika. Patelnia powinna być bardzo gorąca. Kolejne naleśniki smażymy nie dodając tłuszczu. Naleśniki smaży się po obydwu stronach.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alka, post: 33711, member: 50"] Naleśniki 30 ml mąki ryżowej ( 2 płaskie łyżki) 25 ml Nestlé Sinlac (5 płaskich łyżeczek) 5 ml oleju 60 ml wody szczypta soli Do naczynia wlej wodę, dodaj Nestlé Sinlac i wymieszaj. Dolej olej, dodaj mąkę ryżową, sól i dokładnie wymieszaj. Olej do smażenia dodaje się tylko do pierwszego naleśnika. Patelnia powinna być bardzo gorąca. Kolejne naleśniki smażymy nie dodając tłuszczu. Naleśniki smaży się po obydwu stronach. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Diety z różnych stron świata
Naleśniki
Top
Bottom