Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Nalewka z kwiatów czarnego bzu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jobi" data-source="post: 1633901" data-attributes="member: 708"><p>Nie połowę. Dwie cytryny ze skórką do kwiatów. Oczywiście wyszorowane i sparzone. Sok z trzeciej ze spirytusem na końcu. Ja trzymam na słońcu. </p><p></p><p>Jeszcze uwaga - jeśli zacznie fermentować (pojawiają się bąbelki) nie wyrzucać, a po prostu przecedzić i dokończyć robienie nalewki trochę szybciej.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jobi, post: 1633901, member: 708"] Nie połowę. Dwie cytryny ze skórką do kwiatów. Oczywiście wyszorowane i sparzone. Sok z trzeciej ze spirytusem na końcu. Ja trzymam na słońcu. Jeszcze uwaga - jeśli zacznie fermentować (pojawiają się bąbelki) nie wyrzucać, a po prostu przecedzić i dokończyć robienie nalewki trochę szybciej. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Nalewka z kwiatów czarnego bzu
Top
Bottom