Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Nalewka z renklod*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Buka" data-source="post: 1681449" data-attributes="member: 67"><p>Kiedyś naszło mnie na starodawne przetwory i robiłam pech. To mieszanina kalafonii, której mój mąż używał do lutowania obwodów drukowanych i uzyczył mi trochę oraz oleju parafinowego. Pogrzewało sie to do całkowitego połączenia i wylewało na powierzchnię przetworu w słoiku lub butelce. Po ostygnięciu twardniało i całkiem nieźle uszczelniało.Klopot zaczynał się, kiedy trzeba było sie dostać do przetworu, pech się kruszył, nie dał sie wyjąc w całości, ale może nie miałam aż takiej wprawy, jak należało. Trzeba było później pracowicie wybierać te okruszki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Buka, post: 1681449, member: 67"] Kiedyś naszło mnie na starodawne przetwory i robiłam pech. To mieszanina kalafonii, której mój mąż używał do lutowania obwodów drukowanych i uzyczył mi trochę oraz oleju parafinowego. Pogrzewało sie to do całkowitego połączenia i wylewało na powierzchnię przetworu w słoiku lub butelce. Po ostygnięciu twardniało i całkiem nieźle uszczelniało.Klopot zaczynał się, kiedy trzeba było sie dostać do przetworu, pech się kruszył, nie dał sie wyjąc w całości, ale może nie miałam aż takiej wprawy, jak należało. Trzeba było później pracowicie wybierać te okruszki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Wysoko- i niskoprocentowe
Nalewka z renklod*
Top
Bottom