Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Darek82" data-source="post: 1251667" data-attributes="member: 31259"><p>A czy sekret tego ciasta tkwi w sposobie mieszania - w sensie czy można wyrobić ciasto rękoma? Czy najważniejsze jest to powolne wyrastanie w lodówce? Bo dziwi mnie fakt, że ciasta wcale się nie wyrabia, a jest ono bardzo elastyczne. A w wersji tradycyjnej, nie da się rozciągnąć ciasta, jeżeli nie jest dobrze wyrobione. To gdzie tkwi ten kluczowy sekret?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Darek82, post: 1251667, member: 31259"] A czy sekret tego ciasta tkwi w sposobie mieszania - w sensie czy można wyrobić ciasto rękoma? Czy najważniejsze jest to powolne wyrastanie w lodówce? Bo dziwi mnie fakt, że ciasta wcale się nie wyrabia, a jest ono bardzo elastyczne. A w wersji tradycyjnej, nie da się rozciągnąć ciasta, jeżeli nie jest dobrze wyrobione. To gdzie tkwi ten kluczowy sekret? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom