Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 137315" data-attributes="member: 231"><p>nie mam pojęcia. szkoda. właściwie zrobione i pieczone na kamieniu jest genialne (a jak widać na przykładzie Hihii i bez kamienia jest dobre)</p><p></p><p>Syso, a ile zrobiłaś pizz z połowy porcji i jakiej średnicy. Bo ono jest yak cieniutkie ze nie mam pojecia jakim cudem moglo byc miekke i pulchne (choc wnioskuje ze wlasnie takie lubisz)</p><p></p><p>ona powinna byc jak pizza na południu Włoch, bardzo cieniutkie, bardzo chrupiące, bardzo krótko pieczone, jedynie brzeg nieco obfitszy</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 137315, member: 231"] nie mam pojęcia. szkoda. właściwie zrobione i pieczone na kamieniu jest genialne (a jak widać na przykładzie Hihii i bez kamienia jest dobre) Syso, a ile zrobiłaś pizz z połowy porcji i jakiej średnicy. Bo ono jest yak cieniutkie ze nie mam pojecia jakim cudem moglo byc miekke i pulchne (choc wnioskuje ze wlasnie takie lubisz) ona powinna byc jak pizza na południu Włoch, bardzo cieniutkie, bardzo chrupiące, bardzo krótko pieczone, jedynie brzeg nieco obfitszy [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom