Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 163663" data-attributes="member: 231"><p>zmiana planów! właśnie przeczytałam w ksiażce Reinharta, zeby tę rozgrzewającą się blaszkę nasmarować tuz przed zsunieciem pizzy cienką warstwą oliwy -zamoczyć recznik papierowy w oliwie i przejechać po blaszce - to sprawi, ze temp od spodu będzie wyższa!! Ze też sama na to nie wpadłam!!</p><p></p><p>(no chyba, ze ktos woli jednak na papierze piec...)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 163663, member: 231"] zmiana planów! właśnie przeczytałam w ksiażce Reinharta, zeby tę rozgrzewającą się blaszkę nasmarować tuz przed zsunieciem pizzy cienką warstwą oliwy -zamoczyć recznik papierowy w oliwie i przejechać po blaszce - to sprawi, ze temp od spodu będzie wyższa!! Ze też sama na to nie wpadłam!! (no chyba, ze ktos woli jednak na papierze piec...) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom