Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 202365" data-attributes="member: 231"><p>po pierwsze do mrozenia to one maja isc od razu po wyrobieniu, a nie jak sie okaze ze zostały (tajk jest najlepiej)</p><p></p><p>Po drugie, wtedy, jelsi je potem bedziesz chciala uzyc wkladasz je do lodowki i ine dochodza do siebie w temp lodowkowej. A potem, po tych godzianch rozmrazania wychodzą do pokoju na 2 h przed pieczeniem</p><p></p><p>PS super ze smakowało!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 202365, member: 231"] po pierwsze do mrozenia to one maja isc od razu po wyrobieniu, a nie jak sie okaze ze zostały (tajk jest najlepiej) Po drugie, wtedy, jelsi je potem bedziesz chciala uzyc wkladasz je do lodowki i ine dochodza do siebie w temp lodowkowej. A potem, po tych godzianch rozmrazania wychodzą do pokoju na 2 h przed pieczeniem PS super ze smakowało! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom