Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ela-c" data-source="post: 287757" data-attributes="member: 561"><p>ja robię tak: (nie zgodnie z normą ), bo wyciągam nagrzana blaszkę do 300 *, kładę na nią ciasto , które rozciągam jak się da , troche wałkując, trochę rozciągając w rękach, jak cos peknie to dosztukowuję i kładę na blachę (blachę zwilżam oliwą oczywiście wyciągam ja w ostatnim momencie), , pizzę obkładam(już na blasze), sosem pomidorowym do pizzy Małgosimi, anchuis i oliwkami lub sosem mozzarellą i oliwkami lub tuńczykiem , sosem i cebulą ZAWSZE TYLKO TEN ZESTAW , wychodzi super!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ela-c, post: 287757, member: 561"] ja robię tak: (nie zgodnie z normą ), bo wyciągam nagrzana blaszkę do 300 *, kładę na nią ciasto , które rozciągam jak się da , troche wałkując, trochę rozciągając w rękach, jak cos peknie to dosztukowuję i kładę na blachę (blachę zwilżam oliwą oczywiście wyciągam ja w ostatnim momencie), , pizzę obkładam(już na blasze), sosem pomidorowym do pizzy Małgosimi, anchuis i oliwkami lub sosem mozzarellą i oliwkami lub tuńczykiem , sosem i cebulą ZAWSZE TYLKO TEN ZESTAW , wychodzi super! [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom