Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 300239" data-attributes="member: 231"><p>test. If mixing by hand, repeatedly dip</p><p>one of your hands or the spoon into room-temperature water and use it much like</p><p>a dough hook, working the dough vigorously into a coarse ball as you rotate the</p><p>bowl with your other hand. As the flour is incorporated into the ball, about 4</p><p>minutes, the dough will begin to strengthen; when this occurs, let the dough rest</p><p>for 5 minutes and then resume mixing for an additional 2 to 3 minutes or until the</p><p>dough is slightly sticky, soft, and supple. If the dough is too soft and sticky to hold</p><p>its shape, mix in more flour by the tablespoonful; if it is too stiff or dry, mix in more</p><p>water by the tablespoonful. The dough should pass the windowpane test</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 300239, member: 231"] test. If mixing by hand, repeatedly dip one of your hands or the spoon into room-temperature water and use it much like a dough hook, working the dough vigorously into a coarse ball as you rotate the bowl with your other hand. As the flour is incorporated into the ball, about 4 minutes, the dough will begin to strengthen; when this occurs, let the dough rest for 5 minutes and then resume mixing for an additional 2 to 3 minutes or until the dough is slightly sticky, soft, and supple. If the dough is too soft and sticky to hold its shape, mix in more flour by the tablespoonful; if it is too stiff or dry, mix in more water by the tablespoonful. The dough should pass the windowpane test [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom