Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 441883" data-attributes="member: 231"><p>w takim razie juz znamy przyczyne, ciasto nie bylo dostatecznie wyrosniete (jesli robilas z proporcji w przepisie). Tak jak pisalam mi wychodza 2 pizze ok 32 cm lub 3 ok 25-26 cm! </p><p></p><p>czesto twardosc, zbitosc profesjonalnego ciasta wynika takze z dłuższego piecznia w niższej temperaturze...</p><p></p><p></p><p>wypróbuj przepis Beaty, ziemniaki w nim sprawiają, że ciasto jest miekkie. Ja juz z niego wyroslam, ale pamiętam, ze kiedy zrobilam je pierwszy raz (zanim odkryłam Reinharta), baaaardzo mi smakowalo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 441883, member: 231"] w takim razie juz znamy przyczyne, ciasto nie bylo dostatecznie wyrosniete (jesli robilas z proporcji w przepisie). Tak jak pisalam mi wychodza 2 pizze ok 32 cm lub 3 ok 25-26 cm! czesto twardosc, zbitosc profesjonalnego ciasta wynika takze z dłuższego piecznia w niższej temperaturze... wypróbuj przepis Beaty, ziemniaki w nim sprawiają, że ciasto jest miekkie. Ja juz z niego wyroslam, ale pamiętam, ze kiedy zrobilam je pierwszy raz (zanim odkryłam Reinharta), baaaardzo mi smakowalo [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom