Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="trzkasienka" data-source="post: 454734" data-attributes="member: 750"><p>no wiec byla kolejna proba- wczoraj wieczorem wyrobilam ciasto na niedzielny obiad i... zapomnialam o nim, zostalo w maszynie przez cala noc. W zwiazku z tym nie lubie ciast, w ktorym namnozy sie zbyt duzo drodzy, stwierdzilam ze nie pozostalo mi nic innego, jak zmienic plany obiadowe i pizze przygotowac dzisiaj i- REWELACJA. Ciasto nie bylo przerosniete (czyli nie bylo wcale czuc smaku drodzy), super sie upieklo. </p><p>moje uwagi:</p><p>1. nastepnym razem powtorze ten sposob- czyli nie wstawie ciasta do lodowki, tylko postawie je w chlodnym (tj. 15-18 stopni) miejscu.. </p><p>2. zbyt rozwalkowane ciasto tez nie jest dla mnie dobre- powinno miec jak na moj gust 3-4 milimetry... (ja robilam zawsze ciensze)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="trzkasienka, post: 454734, member: 750"] no wiec byla kolejna proba- wczoraj wieczorem wyrobilam ciasto na niedzielny obiad i... zapomnialam o nim, zostalo w maszynie przez cala noc. W zwiazku z tym nie lubie ciast, w ktorym namnozy sie zbyt duzo drodzy, stwierdzilam ze nie pozostalo mi nic innego, jak zmienic plany obiadowe i pizze przygotowac dzisiaj i- REWELACJA. Ciasto nie bylo przerosniete (czyli nie bylo wcale czuc smaku drodzy), super sie upieklo. moje uwagi: 1. nastepnym razem powtorze ten sposob- czyli nie wstawie ciasta do lodowki, tylko postawie je w chlodnym (tj. 15-18 stopni) miejscu.. 2. zbyt rozwalkowane ciasto tez nie jest dla mnie dobre- powinno miec jak na moj gust 3-4 milimetry... (ja robilam zawsze ciensze) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom