Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 479162" data-attributes="member: 231"><p>Deanne, cieszę się straszliwie!!! Z sosem to trzeba pod swój smak bardzo, duzo zalezy od pomidorwo... czasem pasuje miod... cukier... a czasem dodaje domowy ketchup albo inne cuda... np niedawno podalam pizzę taj gdzie do sosu dalam troche azjatyckich smakow</p><p></p><p></p><p>Villanelle ja uzywam tylko pierwszego biegu. Najpierw wioslo, potem odpoczynek, potem hak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 479162, member: 231"] Deanne, cieszę się straszliwie!!! Z sosem to trzeba pod swój smak bardzo, duzo zalezy od pomidorwo... czasem pasuje miod... cukier... a czasem dodaje domowy ketchup albo inne cuda... np niedawno podalam pizzę taj gdzie do sosu dalam troche azjatyckich smakow Villanelle ja uzywam tylko pierwszego biegu. Najpierw wioslo, potem odpoczynek, potem hak [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pizza & Co.
Napoletana Pizza
Top
Bottom